SeneVita GGZ zoekt per direct wegens uitbreiding een

 

(GZ)-Psycholoog  ZZP 16 -32 uur (uren flexibel)

 

Wie zijn wij?

SeneVita is een kleinschalige ambulante instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) in Eindhoven waar volwassenen en ouderen vanaf 50 jaar met diverse psychische- en psychiatrische klachten terecht kunnen, zoals angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en traumagerelateerde stoornissen. Daarnaast hebben we een specialisme in diagnostiek en behandeling van ontwikkelingsstoornissen. Wij bieden deskundige en persoonlijke zorg zowel in de generalistische basis GGZ als in de specialistische GGZ. SeneVita beschikt over een multidisciplinair team waarin elk lid specialistische en specifieke kennis en ervaring heeft. Het team bestaat momenteel uit twee psychiaters, een specialist ouderengeneeskunde, 4 psychologen (basis, GZ en PT), SPV, ambulant verpleegkundige en secretaresse.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden je als een samenwerkingsverband voor minimaal 16 uur. De uren zijn volledig flexibel in te vullen in onderling overleg. SeneVita GGZ heeft een klein team, waarin ruimte is voor aandacht voor elkaar en een professionele werkomgeving wordt geboden met mogelijkheden tot ontwikkeling. Uren en uurtarief in overleg.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn wegens uitbreiding van het team op zoek naar een GZ psycholoog, regiebehandelaar en een basispsycholoog.

Je hebt ervaring als (GZ)-psycholoog bij voorkeur met ouderen. Je beschikt over een goed reflectievermogen. Je bent analytisch sterk, zelfstandig en teamgericht, tevens heb je affiniteit met het werken met oudere volwassenen en ouderen.

 

Wil je meer weten of solliciteren?

Kijk op www.senevita.nl voor meer informatie over ons. Inlichtingen worden je graag verstrekt door Frٞédérique Geven, GZ-psycholoog en algemeen directeur. E-mail:  frederique.geven@senevita.nl of

tel 06 28379593. Sollicitaties kunnen via email info@senevita.nl.